Doorzie.nl

Patrick (interviewde o.a.: Eckhart Tolle, Jeff Foster, Byron Katie, Jan van Delden, Isaac Shapiro, Jan Geurtz, Philip Renard, Gangaji, Tijn Touber,…):
“Net als velen onder ons heb ik ook een gezonde dosis afkeer van de woorden ‘God’, ‘Jezus’, ‘Jesus’, ‘Christus’ etcetera. Waarom? Nou omdat er zulke grote groepen mensen prat gaan op het feit dat dit de enige manier is om een goed leven te leiden, in de hemel te komen, een goed mens te zijn enzovoorts.

Toch werd ik getriggerd door het feit dat twee vrienden van me, Nathan & Chandra, een boek hebben geschreven met de veelzeggende titel ‘Ahawah‘, wat zoveel betekent als ‘God is liefde‘.” Lees hier verder:
https://doorzie.wordpress.com/2017/08/14/die-jezus-was-zo-gek-nog-niet/

Boek apart

Het is niet zomaar een boek. Het is een boek geschreven door twee mensen, man en vrouw, over de allerhoogste liefde en liefde onderling. Zij verbleven met elkaar twee weken in een houten huisje aan de rand van een bos. Daar schreven zij binnen een week, geheel zelfstandig, ieder een deel. Later volgde ook geen censuur over elkaar door elkaar. In de tweede week lazen ze elkaars werk en maakten met elkaar het boek, van zo’n tweehonderd pagina’s, persklaar. Ahawah. Een Hebreeuws woord voor liefde.
Meer informatie: www.aboek.nl